English translation

Marlous (1983)

Na (en tijdens) de afgeronde opleiding werktuigbouwkunde werkt Marlous in de zorg (een niet alledaagse combi). Naast haar werk heeft ze veel hobby's: wandelen, yoga, hondensport en vooral op pad gaan met de Bus. Voor deze reis heeft ze al het regelwerk op zich genomen en ook deze website is door Marlous gebouwd en gemaakt. De reiskriebels waren altijd aanwezig en langzaam vormde zich het plan om samen met Gerard voor langere tijd op avontuur te gaan.

Gerard (1981)

In het dagelijks leven is Gerard werkzaam als constructeur bij een werktuigbouwkundig bedrijf in Almelo. Hobby's van hem zijn: fotograferen, mountainbiken, surfen en gelukkig ook klussen in de breedste zin van het woord. Alle vrije uurtjes besteed hij dan ook aan het prepareren van de Bus.

Bronco (2006)

Onze reisgenoot is een 4 jaar oude Duitse Herder. Meerijden in de Bus is zijn grote hobby, naast zwemmen, wandelen en naar de hondenclub gaan. Nu mag hij een jaar op reis. Welke hond kan nu zeggen dat hij de pyramides heeft gezien, gerend heeft over de Kilimanjaro en oog in oog heeft gestaan met Tijgers? Tijdens de reis is hij adviseur veiligheid en bewaking.

Bus (1973)

Met zijn 37 jaar is hij de oudste van dit reisgezelschap. Onze Bus is een gele Volkswagen T2b. Met zijn als nieuwe motor, extra koeling en ietsje hoger op de pootjes als zijn type-genootjes hoopt hij ons overal waar wij willen heen te rijden.